Utveckling av nya ultraljudsbaserade metoder för mätning av kristallisationsegenskaper i choklad

Examensarbete på grundnivå

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12380/138269
Download file(s):
File Description SizeFormat 
138269.pdfFulltext4.15 MBAdobe PDFView/Open
Type: Examensarbete på grundnivå
Title: Utveckling av nya ultraljudsbaserade metoder för mätning av kristallisationsegenskaper i choklad
Authors: Andersson, Arvid
Keywords: Materialvetenskap;Produktion;Materialteknik;Materials Science;Production;Materials Engineering
Issue Date: 2010
Publisher: Chalmers tekniska högskola / Institutionen för material- och tillverkningsteknik
Chalmers University of Technology / Department of Materials and Manufacturing Technology
Series/Report no.: Examensarbete för högskoleingenjörsexamen - Institutionen för material- och tillverkningsteknik : 2010:50
URI: https://hdl.handle.net/20.500.12380/138269
Collection:Examensarbeten på grundnivå // Basic Level Theses



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.