Pre-history of Listeria monocytogenes affecting the lag phase and genetic response on cold smoked salmon

Examensarbete för masterexamen

Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: https://hdl.handle.net/20.500.12380/163287
Ladda ner:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
163287.pdfFulltext1.26 MBAdobe PDFVisa
Typ: Examensarbete för masterexamen
Master Thesis
Titel: Pre-history of Listeria monocytogenes affecting the lag phase and genetic response on cold smoked salmon
Författare: Djurle, Susanne
Nyckelord: Kemi;Livsmedelsvetenskap;Chemical Sciences;Food Science
Utgivningsdatum: 2012
Utgivare: Chalmers tekniska högskola / Institutionen för kemi- och bioteknik
Chalmers University of Technology / Department of Chemical and Biological Engineering
URI: https://hdl.handle.net/20.500.12380/163287
Samling:Examensarbeten för masterexamen // Master Theses



Materialet i Chalmers öppna arkiv är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!