Nyhetsflöde med Raspberry Pi

Examensarbete på grundnivå

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12380/246535
Download file(s):
File Description SizeFormat 
246535.pdfFulltext1.88 MBAdobe PDFView/Open
Type: Examensarbete på grundnivå
Title: Nyhetsflöde med Raspberry Pi
Authors: Book, Adam
Harald, David
Abstract: Sigma är ett stort konsultföretag i Göteborgsområdet. De har efterfrågat en helhetslösning för att snabbt kunna dela nyheter internt om bland annat nya kunder och nya uppdrag. Denna helhetslösning har utvecklats. En databas, webbtjänst, webbapplikation, applikation till Android och notifikationer med hjälp av en Raspberry Pi med ljusslinga har utvecklats. Databasen lagrar alla meddelanden och användare. Webbtjänsten hanterar förfrågningar mot databasen. Meddelanden skrivs i applikationen till Android. Dessa kan visas i webbapplikationen och i applikationen till Android. När ett meddelande publiceras lyser en ljusslinga i några sekunder. Denna ljusslinga styrs av Raspberry Pi.
Keywords: Data- och informationsvetenskap;Informations- och kommunikationsteknik;Computer and Information Science;Information & Communication Technology
Issue Date: 2016
Publisher: Chalmers tekniska högskola / Institutionen för data- och informationsteknik (Chalmers)
Chalmers University of Technology / Department of Computer Science and Engineering (Chalmers)
URI: https://hdl.handle.net/20.500.12380/246535
Collection:Examensarbeten på grundnivå // Basic Level ThesesItems in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.