De två stråken - Elfström, Jakob (My University, 2023)
Planområdet för uppgiften är området söder om hållplats Eketrägatan som sträcker sig ner till Kyrkbytorget. Här finns möjlighet för ny bebyggelse i form av bostäder, kontor och service och närheten till Hjalmar Brantingsgatan ger stor potential att koppla samman området med intilliggande stadsdelar. Volvo håller till i området med planer på att expandera och främjas därför av nya stadskvarter för boende och arbete.