Vejer de la Frontera, gatuparti - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1967)
Modellen visar ett gatuparti av den spanska bergsstaden Vejer de la Frontera.
Vejer de la Frontera, part of the town