Kagabro - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1960)
Modellen visar en bro, byggd av Kagabaindianer i Colombias norra bergstrakter i början av 1900-talet. Bron består av tjocka trädstammar. Störar, som stöttas av stenar nedtill, stöder brobanan och trapporna, som leder upp frän sidorna. Allt är sammanbundet med fibrer från slingerväxter och agave.
Cantilever bridge of the Kaga people