Lagerbyggnad, Tobaksmonopolet, takfot - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1983)
Modellen visar utformningen av takfoten. För att åstadkomma låg höjd på takets yttre del avvattnades taket invändigt och genom en ränna 2 m upp från takfoten.
Tobacco warehouse, structural framing at roof level