Din boendemiljö - dröm eller verklighet - Enkel, Newton (My University, 1978)
Uppsatsen analyserar relationen mellan arkitektur, samhällsstruktur och människors välbefinnande, med särskilt fokus på hur planering och bostadsutformning påverkar sociala relationer och livskvalitet. Den lyfter behovet av mer människocentrerade och hållbara miljöer som främjar gemenskap och funktionalitet.
Keywords: Storbritannien; samhällsplanering; arkitektur; bostadsutveckling; hållbarhet