Smedja - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1971)
Modellen visar smedjan vid Lunnegården på Hisingen i södra Bohuslän, Byggd 1848 och 50 år senare tillbyggd med snickarbod.
Smithy