Rambro för järnvägen vid Nässjö - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1964)
Modellen visar en järnvägsbro, byggd 1946. Det är en plattrambro med pelare som mellanstöd. Rambenen är försedda med vingmurar som landfästen. De stora horisontala upplagskrafterna tas upp av jordtrycket.
Railway-bridge