Villor i våningar, Kallebäck, volymmodell - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1966)
Modellen visar Erik Fribergers småhus på betongdäck i Kallebäck i Göteborg. Tomter i form av betongplattor på pelare i tre plan byggdes och på plattorna byggdes friliggande bostäder av egnahemstyp. Stomhuset har tre öppna trapphus och 18 tomter. Höjden mellan betongplattorna är 4 m. Utefter stomhusets långsidor löper balkonger, som ej är bebyggda. Bostäderna är byggda i trä och var från början olika stora. I stomhusets bottenvåning finns garage, förrådsrum och gemensamma utrymmen.
Kallebäck, multi-storey house, individual dwellings stacked in concrete frame