Clover Cooked - Albertsson, William; Bergdahl, Eric; Granström, Joar; Olaison, Emanuel; Parkegren, Alexandra; Sundqvist, Pontus (My University, 2021)
Tänk om kollaborativ matlagning kunde vara roligare, enklare och mer effektivt. Detta projekt ämnar, genom att implementera en uppgiftsfördelande matlagningsapplikation, att utforska hur detta kan hjälpa människor i kollaborativ matlagning. Utvecklingen skedde iterativt med hjälp av användartestning för att förbättra funktionaliteten. Resultatet av projektet är en fungerande prototyp, kallad Clover Cooked, som kan köras på en enhet av flera användare. Den har en schemaläggare och ett bibliotek med recept som användes för att testa produktens koncept. Från användartester framkom att konceptet visar potential. Den mest önskade funktionaliteten för fortsatt utveckling var en överblick för matlagningsprocessen.
Keywords: kollaborativ matlagning; mobilapplikation; projektplaneringsproblem; matlagningsapplikation; interaktionsdesign