Warta Park - Sandin, Oscar (My University, 2023)
När Göteborgs innerstad växer vidare ut på Hisingen förvandlas projektområdet till en ny, grön stadsdel som kopplar samman kringliggande områden. Området blir del av Göteborgs stads planer i den större skalan och stärker närområdet i den mindre. Särskild vikt har lagts vid att möta kringliggande bebyggelse, att stärka områdets grönstruktur och att skapa stadsrum för såväl boende som besökare.