Beltesholmen Summer House, section model - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola // Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 2022)
The model shows the kitchen on the first floor and bedroom on the second floor.
Beltesholmen Summer House, section model