Volvobyn - Mattsson, Sofia (My University, 2023)
Göteborg växer och Kyrkbyn på Hisingen på ska utökas med fler bostäder och attraktiva offentliga platser. Volvobyn blir en plats där Volvo tillåts uppfylla sin vision om ett Campus Volvo, samtidigt som befolkningen ges ett rikt vardagsliv där föreningsliv främjas.