Vietnamesiskt bostadshus - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1965)
Modellen visar ett vietnamesiskt hus. Se också modellerna 28 och 86.
House from Vietnam