Pisè-hus, detalj - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1994)
Detalj av våning med pisè-väggar ovanpå källarvåningen av betong. Syftet med modellen är att visa pisè-metoden, och dess skydd. I övrigt om jordhus i Steninge se modell 94:05A