Frilagerbyggnad, detalj, pelarfundament i grundplattan - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1983)
Modellen visar en detalj av ett pelarfundament i frilagerbyggnadens grundplatta. Där grundplattan belastas av pelarna och tyngden från de övre bjälklagen göts utbredande plintar, vilka stöds av 16 träpålar.
Storage warehouse, load-spreading column base