Fördymlad bjälke - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1985)
Om en konstruktion av trä kräver grövre virkesdimensioner, än vad som finns att uppbringa, kan virket breddskarvas.
Built-up beam, double plate, bolted and wedged.