Skiftesverk princip - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1967)
Modellen visar skiftesverkets princip. Se också modell 60.
Timber-framed building with horizontal planking