Burjatihydda - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1963)
Modellen visar en variant av burjatihyddan. Här är det pyramidformade taket timrat. Se också modellerna 25 och 31.
The Buryat hut