Östbergska gården, Gullholmen, sjöbod - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1986)
Modellen visar en sjöbod som hör tillÖstbergska gården. Den har stolpkonstruktion och loft.