Landshövdingehus, fönster - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1982)
Modellen visar hur en vägg, papp, fönster, drevning och fönsteromfattning är sammanfogade i ett fönsterparti en trappa upp, i ett landshövdingehus på Karl Johansgatan 42. Omfattningen är typisk för den klassicerande landshövdingehusarkitekturens rika men stränga utformning.
Tenement house, landshövdingehus, window installation, weather-proffing and decoration.