Bjälke förankrad i mur - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1964)
Modellen visar uppläggning och förankring av takstolen i Söndeborg slot i Danmark (1520-talet).
Beam anchoring, roof-truss anchored to wall.