Lagerbyggnad, Tobaksmonopolet, detalj, armering - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1983)
"Modellen visar principen över fyra pelare och platta. Modellen visar dels det gjutna utförandet, dels armeringen. Bjälklagen är ca 19 cm tjocka och armeringen ligger dels i plattans underkant, dels i överkanten. Mellan pelarna (i ytterfälten) armerades plattan i huvudsak för negativa moment, dvs nedböjning, över pelarna för positiva moment, dvs "utramade" krafter."
Tobacco warehouse, concrete flab slab, mushroom columns