Saksat.se - En tentamensdatabas - Granström, Jonathan; Kjellqvist, Jesper (My University, 2016)
Sahlgrenska Akademins Studentkår, förkortat SAKS, har länge velat skapa en tentamensdatabas för Sahlgrenska Akademins studenter. Målet med arbetet var att skapa en webbaserad applikation för att göra hantering och tillgång av tentamina enklare för SAKS och Sahlgrenska Akademins studenter. Ett insticksprogram för WordPress har skapats, som ger funktionalitet för att lägga upp kategoriserade tentamensteser och visa dem på en webbplats. WordPress används då det efterfrågades av SAKS. Arbetet genomfördes i iterationer, där grundläggande krav först uppfylldes.
Keywords: Informations- och kommunikationsteknik; Data- och informationsvetenskap; Information & Communication Technology; Computer and Information Science