Radhus, Bö, Göteborg, main model - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola // Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 2022)
Row house designed by architect Ingrid Wallberg in 1934-35.
Row house, Bö, Gothenburg, main model