Idrottsläktare - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1971)
Läktartaket består av ett rymdfackverk av stålrör, som är täckt med 79 hyperboliska parabeloider i glasfiberarmerad plast.
Stand roofing