Takstol, Gare de Vaise - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1962)
Takstolen från 1860 består av två fackverksbalkar och ett dragband.
Roof construction, Gare de Vaise