Radhus i Hallstahammar - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1963)
Modellen visar ett radhus, ritat av arkitekt Folke Hederus och uppfört i Hallstahammar i slutet av 1950-talet. Radhusen byggdes med en relativt liten bostadsyta till låga kostnader, men gav olika möjligheter till tillbyggnad för en växande familj. Husen är slutna utåt och öppna med glasad vägg mot gården. De är byggda med regelstomme och de flesta fönster är fasta.
Terraced bungalows