Enkelt att anpassa, enkelt att trivas - Anderson, Vilhelm (My University, 2023)
Projektplatsen är belägen längs med Hjalmar Brantingsgatan mellan spårvagnshållplatserna Eketrägatan och Sälöfjordsgatan. Här skapas en urban stadsdel i form av en blandstad som ska ge möjlighet för en bra miljö för såväl verksamheter som boende. Hjalmar Brantingsgatan blir en boulevard för att bättre passa det stadsliv som den nya stadsplanen ger förutsättningar för. På grund av den ökade befolkningstätheten läggs det in en extra hållplats vid områdets centrala torg. En öppen yta i form av ett torg läggs också vid Volvo för att skapa ett bra flöde för de som arbetar där. Byggnaderna är utformade utifrån vägnätet och är en uppluckrad kvartersstruktur, detta leder till offentliga gårdar och en ”hus i park” känsla. Flexibilitet är något som genomsyrar hela stadsplanen, Gårdarna kan ha många olika funktioner, skateboardpark, lekplats, grillplats och grönyta är exempel som visas i stadsplaneringförslaget. Verksamheter läggs på bottenvåningarna längs med boulevarden där bebyggelsen är som tätast. I utkantens av området läggs byggnaderna på ett lite större avstånd från boulevarden för att antingen ge möjlighet för bostäder med avstånd från gatan, eller verksamheter med en större entrésituation eller yta för uteplats till café.