Säkerhetsövningar –en jämförelse -En studie av säkerhetsorganisationer ombord och iland samt vilka lärdomar som kan utbytas - Andersson, Fredrik; Wramler, Alexander (My University, 2012)
Fartyg i handelsflottan befinner sig ofta långt ifrån land och kan därför inte räkna med omedelbar hjälp. I en nödsituation är säkerheten beroende av besättningens egna färdigheter. Detta arbete är en jämförelse av övningar mellan olika säkerhetsorganisationer iland och till sjöss. Detta i syfte att förbättra övningar och övningskoncept framförallt till sjöss.
Keywords: Building Futures; Transport; Transportteknik och logistik; Annan samhällsvetenskap; Building Futures; Transport; Transport Systems and Logistics; Other Social Sciences