Frölundaborg ishall, limträbågar - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1968)
Modellen visar ett exempel på bågar av limträ.
Laminated wooden archs