Atostugan - Konceptmodell - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola // Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 2025)
Konceptmodellen för Atostugan representerar de tre byggnaderna som återfinns på platsen. Platsen omkring är fylld av historiska lämningar, och på samma sätt visar konceptmodellen på vilka spår som lämnas kvar efter en lång tid. Modellen visar även på relationen mellan byggnaderna på tomten, och samspelar med situationsmodellen genom den röda markeringen.
Atostugan - Concept Model
Keywords: Konceptmodell; Lämningar