Haverdal, sommarhus - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1966)
Varje gård är kringbyggd med vitmålade murar av cementhålsten. Husen är byggda i trä i monteringsfärdiga block, oljemålade utvändigt. Från vardagsrum och gårdar har man utsikt över landskap och hav.
Haverdal, prefabricated wooden cottage