Egyptisk bostad, soltorkad lera - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1994)
Modellen visar en typisk egyptisk bostad med två nubiska valv en kupol. Byggnadsmaterialet är lera, torkad av solen.