Frilagerbyggnad, infästning pelare, primär- och sekundärbalkar - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1983)
Modellen illustrerar dels den gjutna utformningen av mötet mellan pelare, primär- och sekundärbalk, dels armeringen. Voluterna, de snedskurna förtjockningarna av balkarna, ger balkarna större styvhet mot de positiva moment som verkar över stödet. Då balkarna är gjutna verkar de som kontinuerliga och därför måste de armeras i överkant över stödet.
Storage warehouse, junction of column, primary and secondary beams