Finngården, parstuga - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1967)
Modellen visar Finngårdens boningshus, en parstuga med två rum, ett för vardera familjen. Den äldsta halvan är från 1600-talet och i början av 1700-talet byggdes huset på med ett likadant rum.
Farm cottage with two rooms