Wollamohydda - (:unkn) unknown (Chalmers tekniska högskola / Institutionen för arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, 1970)
Fetchena är en by i höglandet. Området är tättbefolkat av fattiga jordbrukare, vars hyddor ligger utspridda mellan de små åkrarna. Byn innehåller ett 50-tal likadana hyddor. En hydda består av en kupolstomme av grenar, som stöttas av en central påle. Stommen kläs med gräs. Invändigt är hyddan delad i två rum av en skärmvägg. Jämför med modell 270.
The Wollamo hut