Organiska syror och deras inverkan på hydrolytiskt index för surdegsbröd för surdegsbröd - Stärkelsehydrolys i mag-tarmkanalen simulerad med en in vitro modell

Examensarbete för kandidatexamen

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12380/200162
Download file(s):
File Description SizeFormat 
200162.pdfFulltext950.33 kBAdobe PDFView/Open
Type: Examensarbete för kandidatexamen
Bachelor Thesis
Title: Organiska syror och deras inverkan på hydrolytiskt index för surdegsbröd för surdegsbröd - Stärkelsehydrolys i mag-tarmkanalen simulerad med en in vitro modell
Authors: Lundsten, Josefine
Ivancic, Andrea
Hansson, Lina
Andersson, Emelie
Sundén, Janni
Blinge, Hanna
Keywords: Biokemi och molekylärbiologi;Biochemistry and Molecular Biology
Issue Date: 2014
Publisher: Chalmers tekniska högskola / Institutionen för kemi- och bioteknik
Chalmers University of Technology / Department of Chemical and Biological Engineering
URI: https://hdl.handle.net/20.500.12380/200162
Collection:Examensarbeten för kandidatexamen // Bachelor Theses



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.