Virtuell Kö

Examensarbete på grundnivå

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12380/154693
Download file(s):
There are no files associated with this item.
Type: Examensarbete på grundnivå
Title: Virtuell Kö
Authors: KRISTENSSEN, BOBBY
NILSSON, CHRISTIAN
ALEXANDERSSON, RICKY
Abstract: Grundtanken med detta projekt är att utveckla en modell för fjärrbeställning av just in time-tjänster. Syftet med ett sådant projekt skulle vara att göra dina vanliga kö-system för denna typ av tjänst överflödiga. För att lösa problemet beslutade vi oss för att utveckla en webbapplikation som skulle ta hand om köandet för en individ och berätta när deras produkt kan hämtas upp. Tack vare detta sparar man tid som man annars hade spenderat I en kö för att få beställa sin produkt samt även invänta att produkten skall bli färdig. Fördelararna med denna applikation finns även för företaget i fråga genom att kunna planera beställningar på ett annat sätt samt att man sänker behovet av personal vid kassan och kan där igenom sätta dem på andra uppgifter och på så sätt spara både tid och pengar. Sammanfattningsvis skulle både kunder och företag som använder denna applikation spara tid.
Keywords: Informations- och kommunikationsteknik;Programvaruteknik;Information & Communication Technology;Software Engineering
Issue Date: 2011
Publisher: Chalmers tekniska högskola / Institutionen för data- och informationsteknik (Chalmers)
Chalmers University of Technology / Department of Computer Science and Engineering (Chalmers)
URI: https://hdl.handle.net/20.500.12380/154693
Collection:Examensarbeten på grundnivå // Basic Level ThesesItems in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.